top of page
_P4A9973.jpg

Messuohjelma

Warkaus-salin iso juhlatila mahdollistaa upeat ja monipuoliset messut. Paikalle saapuu huippukattaus näytteilleasettajia sekä tarjolla on monipuolisesti ohjelmaa.

Vuoden 2023 messuteemana on 'amor' ja ohjelma tulee olemaan rakkauden täyteistä.
Juhlamessuilta tullaan hakemaan ideoita mm. häihin, kihlajaisiin ja muihin rakkausjuhliin. Ystävänpäivää vietetään messujen jälkeisellä viikolla ja kukapa haluaisi viettää sitä yksin. Eikö olisi ihanaa tavata uusia ihmisiä kasvotusten? Messuilla haluamme toimia amorin apulaisena ja järjestämme hauskat ja matalankynnyksen SinkkuTreffit, jonne haku on jo auki!

Perinteisempään ohjelmaa edustaa upea Wedding Garagen muotinäytös ja Vinetumin kuohuviinibaari.

Juhlatilan takaosaan katetaan viisi upeaa juhlapöytää yhteistyökumppaneiden avustuksella, joista voit käydä nappaamassa ideat niin pöytien koristeluun, kattaukseen kuin esillepanoon. Muista myös äänestää kauneinta juhlakattausta ja voit voittaa upean tuotepalkinnon.

 

KILPAILU!
Kuvaa itsesi (ja ystäväsi)
juhlamessujen kuvausseinän edessä, jaa ja tägää kuva instagramissa @warkaudenjuhlamessut  #warkaudenjuhlamessut. Voit voittaa upean tuotepalkinnon jonka ovat lahjoittaneet Kauneushoitola  Ihana Valo ja Partyland Jyväskylä.

Messuohjelma 11.2.2023

Ohjelma-ajat ovat noin aikoja ja pidätämme oikeudet muutoksiin. 

10.00

Ovet avautuvat

Tapahtumaan on vapaa pääsy! Tervetuloa!

11.00-11.20

Tanssikurssi

Nappaa vieruskaveri kainaloon ja pääsette oppimaan valssin peruskuviot sekä vaihtoaskeleet. Opettajina tanssiopettajat Anne ja Markku Nissinen.

11.45-11.55

Sähköviuluesitys

Nautiskele huikean Jenni Kurosen sähköviuluesityksestä vaikka kuohuviinilasin kera.

12.45-12.55

Sähköviuluesitys

Nautiskele huikean Jenni Kurosen sähköviuluesityksestä vaikka kuohuviinilasin kera.

13.10-13.30

Tanssikurssi

Nappaa vieruskaveri kainaloon ja pääsette oppimaan valssin peruskuviot sekä vaihtoaskeleet. Opettajina tanssiopettajat Anne ja Markku Nissinen

14.00

Juhlamuotinäytös

Wedding Garage Jyväskylä ja Dressmann Varkaus, kukat Nuppu&Silmu ja Kukkapuoti Lily, musiikki Jenni Kuronen Music. Mallien meikki Milla Stenman Makeup artist, mallien hiukset Hiushoitola Ruusu.

16.00

Ovet sulkeutuvat

Kiitos kun kävit vieraanamme!

Tapahtuman juontaa viihteen monitaituri Petri Hervanto

Vieraille

PYSÄKÖINTI
Warkaus-salin vieressä on iso maksuton parkkipaikka, jossa on myös sähköautojen latausmahdollisuus.

NARIKKA

Ulkovaatteet voi jättää Warkaus-salin aulassa sijaitsevaan maksuttomaan itsepalvelunarikkaan. Emme vastaa arvoesineistä.

bottom of page