top of page
_P4A9973.jpg

Messuohjelma

Messuohjelma

Warkaus-salin iso juhlatila mahdollistaa upeat ja monipuoliset messut. Paikalle mahtuu useita kymmeniä näytteilleasettajia sekä monipuolisesti ohjelmaa. Vuonna 2023 ohjelmaa onkin laajasti mistä valita.

Messuohjelma päivitetään sivuille talven aikana, mutta sen verran voimme jo paljastaa, että messuteemana on 'amor' ja ohjelma tulee olemaan rakkauden täyteistä.
Juhlamessuilta tullaan hakemaan ideoita mm. häihin, kihlajaisiin ja muihin rakkausjuhliin. Ystävänpäivää vietetään messujen jälkeisellä viikolla ja kukapa haluaisi viettää sitä yksin. Eikö olisi ihanaa tavata uusia ihmisiä kasvotusten? Messuilla haluamme toimia amorin apulaisena ja järjestämme hauskat ja matalankynnyksen SinkkuTreffit, jonne ilmoittautuminen avataan tammikuussa. 

Perinteisempään ohjelmaa edustaa upea Wedding Garagen muotinäytös ja Vinetumin kuohuviinibaari. Mallihaku muotinäytökseen tapahtuman Instagram-julkaisusta. 

Juhlatilan takaosaan katetaan viisi upeaa juhlapöytää yhteistyökumppaneiden avustuksella, joista voit käydä nappaamassa ideat pöytien koristeluun, kattaukseen kuin esillepanoon. 

Tapahtuman juontaa
viihteen monitaituri
Petri Hervanto

bottom of page